Vores historie

Om os

Fra studie proJekt til startup

Projektet heatgrip startede i år 2018 som et projekt på aalborg universitet, Industriel design. I samarbejde for forskellige jægere udviklede et produktet koncept til jægere, mange jægere bruger ikke hansker når de er ude at jage, da de mister føling med triggeren på riflen, hertil udviklede vi heatgrip som en alternativ mulighed for jægerne. Indtil videre vi er et lille team af to industriel designere. Aalborg Universitet har givet os mulighed for at bruge et halvt år af vores uddannelse på at lave et startup, ved hjælp af SEA nye startup program “SIP” Startup in practice. Nu arbejder vi hårdt på at få produktet i virkeligheden.

 Hvis du synes at projektet er spænde kan du trykke på “følg projektet”, og hvis du har andet på hjertet kan du altid skrive til os på ved at trykke på “kontakt os” 

Er DU INteresseret i Projektet?

Hvis projektet lyder som noget for dig, så er vi åbne overfor alt den hjælp vi kan få. Siden vi kun er 2 holdet, så mangler vi noget ekspertise. Så hvis du er elektroingeniør eller har en merkantil uddannelse (og syntes det er mega fedt projekt vi har gang i), så kontakt os endelig, vi er altid åbne overfor at tage en snak og en kop kaffe! 

Mads prahl jørgensen

"cO - Founder & Industriel Designer from Aalborg University”

rasmus hald vindeløv

"CO - Founder & Industriel Designer From Aalborg University”

Close Menu